STAČÍ KLIK A SME NA CESTE K VÁM

Pohyb je našou vášňou a jeho šírenie našou drogou.

STREET WORKOUT

Fenomén vo funkčnom cvičení s vlastnou váhou tela. Kombináciou dynamických a statických silových prvkov, doplnených ľahkou akrobaciou vzniká nový druh športu, ktorý sa u nás stáva čoraz populárnejším.

Exhibícia prebieha na špeciálnej prenosnej konštrukcií, ktorú si náš tím prinesie vždy so sebou. Vystúpenie trvajúce 10 minút predstavuje jeden vstup, ktorý Vás donúti zamyslieť sa nad gravitáciou.

Vstup je možné opakovať vo vopred dohodnutom časovom intervale a taktiež program rozvrhnúť podľa Vašich predstáv. V rámci programu ponúkame aj hromadný organizovaný tréning pre účastníkov, krátke súťaže o drobné ceny a dostupnosť počas celej akcie pre zvedavých okoloidúcich.

POLE DANCE

Ladnosť a sila ženského tela v plnej kráse. V našich končinách je tento šport stále málo rozšírený a mnoho ľudí ho nepozná. Nezvy- čajné pohyby, ktoré nejde predvídať, presne toto Vám chceme ukázať. Máme pripravené vystúpenie na prenosnej pole dance zosta- ve.

Podobne ako pri street workoute, exhi- bícia trvá 10 minút a program taktiež zahŕňa organizovaný flexi tréning, krátke súťaže a dostupnosť počas celej doby akcie. Vstup je možné opakovať vo vopred dohodnutom časovom intervale a taktiež program rozvrh- núť podľa Vašich predstáv.

COUPLE WORKOUT

Romantické párové akrobatické vystúpenie vhodné pre firemné večierky a plesy. Budete užasnutí nad tým, čo všetko naše telá dokážu. Dych vyrážajúce akrobatické kúsky vo dvojici.